Levensenergie Flow​


“Waar trauma wordt losgelaten kan de levensenergie stromen”

 

TTC® – Talking to the Chakra’s
(Spinal Energy Flow)

ttc_logo

Talking to the Chakra’s (TTC®) is een liefdevolle kosmische energie die het zelfhelend vermogen van het lichaam activeert door middel van fysieke en energetische aanrakingen. TTC healing helpt het lichaam spanning, stress en trauma’s loslaten.

Door het lichaam op bepaalde punten aan te raken, zowel fysiek als in het energetisch veld wordt er een seintje aan het brein gegeven. Het brein geeft een seintje terug geeft aan de blokkades, waardoor het zelfherstellende vermogen wordt aangesproken om de blokkade op te heffen.

Het lichaam kan dan ontladen in de vorm van bewegingen of emoties – zonder het herbeleven van trauma. Het zenuwstelsel kan weer ontspannen en loslaten wat al die jaren is vastgehouden. Als de levensenergie weer kan stromen, ontstaat er ruimte en rust – niet alleen in het lichaam, ook in het hoofd.
(Kes academy)

Kundalini Lichaamswerk
Kundalini energie is een hele krachtige transformerende energie.
Een Kundalini activatie is niet voor iedereen geschikt. Samen kijken we of dit bij jou past.

Bij Kundalini Lichaamswerk starten we met het zetten van een intentie. Energie volgt intentie. We zullen stilstaan bij schaduwwerk en de hart gedragen mannelijke en vrouwelijke energie in ieder van ons.

Het activeren van jouw Kundalini-energie, heeft een diepgaand en helend effect op jouw lichaam en geest en zet jouw zelf genezend vermogen aan. In ons lichaam liggen vaak oude trauma’s en negatieve ervaringen opgeslagen. Deze zorgen voor blokkades in ons energiesysteem en dat gaat vaak gepaard met fysieke of geestelijke gezondheidsproblemen. Kundalini-energie haalt onderdrukte emoties en blokkades weg. Daardoor ontstaat er een krachtige vrije energiestroom die je helpt om je fysiek en geestelijk gezond te voelen. (Mu-coaching)

Opstellingen

Een opstelling (systemisch werken) is een prachtige manier om inzicht te krijgen in een vraag.